Dra nytta av oss för att få den design som önskas

Du kan redan från början av projekteringen använda dig av vår rådgivning, som ger dig snabba svar på dina frågor, så att du är bättre rustad för att fatta rätt beslut kring valet av fönster. Oavsett om du projekterar ett nybygge eller en renovering, så kan vi vägleda dig utifrån våra expertkunskaper om många års erfarenhet med projektanpassad design.

VELFAC rådgivning design

Du kanske inte är helt säker på vilken uppdelning av fönsterpartierna som kommer att fungera bäst, när det ska tas hänsyn till energikrav och dagsljusförhållanden? Här kan du med förtjänst vända dig till vår rådgivning redan från projekteringens början, eftersom det ökar möjligheterna för att projektet ska lyckas utan oförutsedda händelser som kan bli dyrköpta.

Det gör också att du slipper att lägga en massa tid på att själv skaffa dig en överblick över dina möjligheter. Du får den sparring och de upplysningar som du behöver för att hamna rätt redan från början.

Visste du ikonVisste du, att...
krav om bullerdämpning och ventilationslösningar inte nödvändigtvis betyder att du behöver kompromissa med estetiken?

> Läs här hur arkitekterna hos C.F. Møller öppnade upp fasaden på Zenhusen tack vare stora glaskonstruktioner och tunna fönsterprofiler.

Designfrihet skapar möjligheter
Vi kan bl.a. hjälpa dig med att matcha byggstilen med de rätta fönsterserierna och -typerna, samtidigt som vi kan ge dig en snabb överblick över vilka möjligheter du har för att anpassa fönsterna till just ditt projekts speciella förhållanden. Det säkerställer att vi redan från början går igenom alla relevanta omständigheter, som har betydelse för den slutgiltiga designen på fönsterna – innan lösningen är levererad och monterad.

Ett exempel är ytbehandlingar och färger. Här kan vi alltid snabbt rycka in med upplysningar om t.ex. vad en bestämd färg i RAL-systemet motsvaras av i ett annat färgsystem, så att du sparar tid och kommer snabbt vidare i förloppet. Du kan även få fönster med snedställda eller välvda bågar i en form och utformning som gör ditt projekt unikt. 

Förutom allt detta så har vi frågan om funktioner och betjäningsmöjligheter, där t.ex. specifika krav till sådant som öppna- och stängmekanismer, utluftnings- eller ljudventiler, kan påverka hur den önskade designen ska utformas.

Se hur design och väl genomtänkta lösningar går upp i en högre enhet med VELFAC 200 Energy.

 

 

Låt oss hjälpa till och uppnå ett toppenresultat

Tveka därför inte innan du kontaktar oss. Vi är alltid tillgängliga och kommer gärna förbi och pratar lite om designmöjligheterna i ditt nästa projekt.