Massor av designanpassningar

Använd våra färger och fyllningar för att skapa unika fasaduttryck

Med VELFAC får du en skräddarsydd lösning där produkterna anpassas efter dina projektbehov. På så sätt är du säker på att få en professionell och hållbar lösning som inte lämnar något åt slumpen.
 

Färger och ytor

Unik design och speciallösningar för fasader har varit på frammarsch i byggandet de senaste åren. Överallt i arkitekturen syns nytänkta uttryck som gör att den enskilda byggnaden sticker ut i mängden. Färger, nyanser och ytstrukturer är viktiga visuella verktyg på designpaletten - och med VELFAC har du många färger och ytstrukturer att arbeta med.  

 

Fönster med aluminium på utsidan är din garanti för ett vackert, hållbart och stilrent utseende, som samtidigt kräver ett minimalt underhåll. Och så kan de anpassas efter dina önskemål i en myriad av ytor och färger.

Valda färgalternativ

Nedan ser du några exempel på de färgalternativ du kan välja mellan. Vi rekommenderar att du kontaktar någon av våra projektrådgivare om du behöver ytterligare information.

 

 

breaker

 

 

 

Fyllningar

Fyllningar är en dekorativ favoritlösning för att gömma golvdäck, pelare etc. bakom fasaden. Beroende på val av färg och material kan fyllningarna ge fasaden en spännande kontrast eller skapa ett visuellt sammanhang.

 

VELFAC erbjuder ett stort urval av fyllningsskivor, som varierar i både arkitektoniskt uttryck och energirelaterade egenskaper. Fyllningar ingår på ett vackert sätt som en del av en komplett fasadlösning, oftast i kombination med VELFAC 200 fönster.  

 

Utvalda fyllningar


Nedan ser du några exempel på de fyllningar du kan välja mellan. Vi rekommenderar att du kontaktar någon av våra projektrådgivare om du behöver ytterligare information.

Se alla typer av fyllningar. Gå till VELFAC produktdatabasen

 

Icon_architecture.png

 

Få en unik fasadlösning där design möter funktion


Sätt ihop din fasad som du vill. Produktportföljen hos VELFAC bygger till stor del på modularitet, vilket ger oändliga möjligheter att skapa de differentierade och multifunktionella fasader du efterfrågar.

 

Hitta inspiration i vår arkitektkatalog

Arkitektkatalog

Få massor av inspiration och tekniska detaljer i VELFAC arkitektkatalogen.

 

“.png

"Jämför man visionsbilder med det färdiga projektet kan man glädjas åt att resultatet verkligen följer visionen. Det är bland annat tack vare att vi har arbetat med rätt fönsterleverantör med vana i den här typen av projekt. VELFAC är en av de leverantörer man alltid önskar att få arbeta med, särskilt i projekt med hög arkitektonisk nivå."

 

- Ola Kjellander, medgrundare och ansvarig arkitekt på Kjellander Sjöberg

 

Fasadlösningar utan kompromisser.
Få råd och sparring för ditt projekt

VELFAC hjälper dig med en överblick över dina möjligheter, så att du får optimala förutsättningar att möta kraven i ditt projekt – utan onödiga kompromisser.