Goda grunder att välja VELFAC

VELFAC tillverkar skräddarsydda fönster och dörrar som för in dagsljus och frisk luft i människors vardag. Upptäck alla fördelar med VELFAC fönster och dörrar.
Måttbeställda fönster
Ljudisolerade fönster
Inbrottssäkra fönster

 

 

breaker

 

 

Slim frame design - massor av dagsljus

 

VELFAC fönster är konstruerade på det sättet, inte bara för att se vackra ut, men också för att tillföra så mycket dagsljus som möjligt till din bostad. Faktiskt släpper VELFAC in upp till 50% mer dagsljus än andra fönster tack vara den stora glasytan.Det är serierna VELFAC 200 Energy og VELFAC Edge som bygger på samma enkla princip med slim frame design, men som var för sig är anpassade till olika typer av byggnader. Du betonar själv ditt personliga val av design med hjälp av spröjs på tvärs och på längden, med kulörer, fria former samt storlekar.

Standard vs. VELFAC window_STANDARD.jpg

 

Konkurrerande produkt med karm/båge konstruktion

 

7 Goda grunder att välja VELFAC

VELFAC är ett erkänt och etablerat företag med över 50 års erfarenhet av att sälja eleganta och unika fönster- och fasadlösningar i högkvalitativa och samtida material.

 

Produktsortimentet består av fönster och dörrar för nybygg och renovering av moderna samt klassiska byggnader. Produkterna säljs genom lokala byggare, byggvaruhandlare och genom entreprenörer till stora projektbyggnader.

Unik design

VELFAC fönster är tillverkade av högsta kvalitet, men framför allt är VELFAC fönster uppbyggda av en unik design och konstruktion, vilken säkerställer energieffektivitet medan maximalt naturligt ljus släpps in.

Ökat dagsljusinsläpp

De slanka bågprofilerna möjliggör att det inte finns någon estetisk skillnad på fasta och öppningsbara bågar. Genom att det ser lika ut, skapar det ett enhetligt och harmoniskt uttryck till din fasad. Den unika fönsterkonstruktionen ger även avsevärt större glasyta och därmed också ett ökat dagsljusinsläpp. På så vis tillförs i större utsträckning naturens eget element – solenergin!

Måttanpassa ner på millimetern

Fönster, skjut- eller terrassdörrar från VELFAC skräddarsys för att passa just dina behov. Allt från storlek och färg, till glastyp och handtag, vilken kombination du än väljer är VELFAC fönster designade för hålla för livet.

Minimalt underhållsbehov

Alla VELFAC fönster består av en slitstark, väderbeständig aluminiumbåge utvändigt, vilket gör att du slipper slipa och måla dina VELFAC fönster. När dina fönster blivit installerade behöver du bara tvätta av bågarna regelbundet samt olja gångjärn och handtag.

Ökad komfor

De smala bågprofilerna gör att VELFAC fönster har marknadens största ljusinsläpp, vilket ger ditt hem en känsla av rymd och harmoni. Den ökade komforten förstärks genom användningen av ett högeffektivt glassystem med en träkarm invändigt för en varm ombonad känsla, samt en motståndskraftig, pulver-lackerad aluminiumbåge på utsidan, vilket skapar en säker och hemtrevlig miljö för dig att vistas i.

Personlig säkerhet

Personlig säkerhet är en av huvudkriterierna när man väljer fönster. I alla VELFAC fönster, terrass- och skjutdörrar är glasrutan monterad inifrån och kan inte demonteras från utsidan, medan aluminiumbågen är designad för att motstå den mest beslutsamma brottslingen. Olika val av egenutvecklade handtag och lås hjälper till att ytterligare öka säkerheten. VELFAC fönster är godkända enligt kraven i Secured by Design.

Mångårig erfarenhet

Det första VELFAC fönstret producerades 1952. Därefter har VELFAC fortsatt att vara pionjärer och kontinuerligt vidareutvecklat och förbättra produkten. Resultatet är ett fönstersystem som är designat för att hålla minst 40 år.