*VELFAC fönster*

VELFAC fönster

Det är skillnad på fönster och fönster. Och valet är ditt.

 

Hos VELFAC har vi fönsterför alla hus – även ditt. Så oavsett om du letar efter ett traditionellt, klassiskt eller modernt uttryck till din bostad, hoppas vi att du blir inspirerad till att se vad vi har att erbjuda.

 

Alla VELFAC fönsterserier

VELFAC 200 - det ursprungliga designfönstret

Modernt uttryck


Med smala bågar och snäva linjer är VELFAC 200 vårt ursprungliga designfönster, som har haft samma utseende sedan 1985. Du får med andra ord en elegant design som håller. Både fönster, altandörrar och skjutdörrar ser likadana ut - oavsett om de kan öppnas eller inte. Använd VELFAC 200 för att ge ditt hus ett tidlöst uttryck där du på elegant vis kan kombinera och förena fönster och dörrar i en enhetlig fasad.

 

VELFAC Classic - autentiskt uttryck i klassisk stil

Klassisk uttryck


Ett äkta sekelskifteshus skriker efter VELFAC Classic när fönstren ska bytas. Här får du nämligen fönster med just det autentiska uttryck som passar bostadens klassiska stil. Detaljerna är många och du har massor av möjligheter för att sammansätta spröjs och öppningsfunktioner så att de passar till huset.

 

VELFAC Ribo – vackert för både nybyggnation och renovering

Traditionellt uttryck


Letar du efter vackra och traditionella fönster med många alternativ och stort fokus på inbrottsskydd? Då kommer VELFAC Ribo att vara det perfekta fönstret för dig. VELFAC Ribo är särskilt lämplig för fönsterbyten i hus från 60- till 80-talet, där traditionella karm/båge fönster ofta redan är på plats.

 

 

 

breaker

 

 

Tvekan kring vilka fönster du skal ha?

Att köpa fönster är ett stort beslut, och detta händer statistiskt sett drygt en gång i livet. När du köper nya fönster skal du ta ställning till ett brett spektrum av faktorer, allt från materialval och energiförbrukning till dina specifika krav på funktionalitet – och din personliga smak. Och en hel del däremellan. Vi har samlat några av de överväganden som du som fönsterköpare kommer att relatera till.

 

Nya fönster til alla typer av byggnader

Fönster spelar en viktig roll i hur en byggnad ser ut från utsidan, men också för miljön och atmosfären inuti. Våra produktserier täcker alla behov och varierar från klassiska fönster med spröjs till det enkla och modernare fönstret med strikta linjer.

 

Ifall du söker nya fönster till fönsterbyte eller nybyggnation har VELFAC fönster till många typer av byggnader. Och du kan i stort sett få dem hur du vill: Många olika produktserier. Alla RAL-färger in- och utvändigt. Måttanpassat på millimetern. Fönster i trä eller trä/alu.

Fönster för livet

 

VELFAC produkterna förbättrar människors livskvalitet genom att ge större dagsljusinsläpp, bättre möjligheter att utnyttja solvärmen och skapa ett sunt inomhusklimat. Just nu testas flera miljoner VELFAC fönster runt om i Europa av tusentals husägare.

 

De första fönstren installerades 1985 och de fungerar fortfarande. När du väljer VELFAC, så väljer du fönster för livet - det är din garanti.

Hjälp till att installera

 

VELFAC har erfarne byggare, som hjälper dig att välja, installera och underhålla dina fönster och dörrar. Våra fönster säljs genom byggare och byggentreprenörer över hela landet. Byggaren skickar dig en offert på fönster och installation - och eventuell bortskaffande av dina gamla fönster. Fyll i vårt formulär – så hjälper vi dig att hitta en VELFAC samarbetspartner.