Måttbeställda fönster - precis så som du vill ha dem

Måttbeställda fönster - precis så som du vill ha dem

Hos oss tillverkar vi fönster på mått, så att du får specialmåttade fönster precis så som du vill ha dem. Du kan även få fönster med snedställda eller välvda bågar i en form och utformning som gör ditt projekt unikt. Vi hjälper dig med proportionering och dimensionering, så att du enkelt kan få inspiration från idé till verklighet.

Hos VELFAC begränsar vi oss inte till modulmått och standardmått fönster. Vi tillverkar alltid dina fönster efter mått och vi kan lösa de allra flesta mått du kan behöva - helt ner på millimeternivå. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vilka fönsterdimensioner du vill ha.

 

Önskar du att köpa måttbeställda fönster? För att få veta i vilka olika storlekar vi kan producera våra olika fönster går du till vår produktdatabas och väljer den fönsterserie du vill ha. Välj sedan fliken "Öppningsfunktioner". Under varje fönsterfunktion kan du öppna dokumentet "Min/max-mått".

 

Designfrihet skapar möjligheter

Runda fönster eller trekantiga fönster? Det kan du självklart också få.
Du bestämmer form, färg och mått på dina fönster, sedan tillverkar vi dem till dig. Beroende på den önskade form kan vi göra fönstret fast eller öppningsbart och du kan välja mellan to- eller treglasfönster, antingen i rent träutförande eller med aluminiumutsida. Därtill kommer spröjs och glastyper.

 

Har du behov av mer detaljerat information om formade element och spröjs? Så går du till vår produktdatabas och väljer den fönsterserie du vill ha. Välj sedan fliken "System-översikt" och se mer om dina möjligheter för att skapa helt unika fönsterlösningar.

 

Vanliga frågor

 

Vilka typer av måttbeställda fönster kan jag få från VELFAC?

Alla fönster och dörrar från VELFAC är måttbeställda, så det finns inga begränsningar i vilka fönstertyper du kan välja mellan, när du måttbeställer fönster. Se alla öppningsfunktioner och min/max mått under varje produktserie

Hur små och stora fönster kan jag måttbeställa?

Du kan måttbeställa både riktigt stora och riktigt små fönster. Där finns min/maxhöjder och min/maxbredder för alla fönstermodeller och öppningstyp. Glastyp och -vikt är avgörande för max-storlek och generellt kan ett fast fönster vara större än ett fönster som ska gå att öppna. Som utgångspunkt kan du måttbeställa ett fönster från ca. 28cmx28cm och upp till en glasyta på omkring fem-sex kvadratmeter.

Hur lång tid tar det att måttbeställa fönster?

Standard leveranstid på fönster och dörrar är ca åtta veckor, men i hektiska perioder kan det ta upp till tio-tolv veckor att tillverka och leverera dina nya VELFAC dörrar och fönster.