Modulära fasadlösningar

Sätt ihop din fasad som du vill

Produktportföljen hos VELFAC bygger till stor del på modularitet, vilket ger dig som arkitekt oändliga möjligheter att skapa de differentierade och multifunktionella fasader du efterfrågar.
 

Se exempel på dina kombinationsalternativ

Nedan ser du ett antal projekt där VELFAC fönster och dörrar sätts ihop på olika sätt i en mix av olika öppningsfunktioner, spännande kombinationer och fönster i kombination med fyllningar.

 

 

breaker

 

 

 

Var kreativ, fantasifull, kanske till och med vågad

Använd vårt mångsidiga VELFAC 200 fönstersystem för att skapa visionära fönstersammansättningar och kreativa kombinationer som ger både visuell effekt och innovativ funktionalitet. Lägg kanske även till VELFAC fyllningar – i aluminium, emaljerat glas, laminat eller cederträ – för att ge variation, skapa kontrast eller forma koherens.
 
*VELFAC 200* Det ursprungliga designfönstret

VELFAC 200
Det ursprungliga designfönstret

Tack vare den unika, smala ramdesignen har VELFAC 200 samma uttryck oavsett om det är fast eller öppningsbart, om det är en dörr eller ett fönster.

 

Denna enhetlighet och de rena linjerna gör det möjligt att skapa imponerande och funktionella fasader i en tidlös design.

 

 

Philip Thermé.jpg

Flexibla produkter gör det lättare att hitta lösningar när kundernas krav ändras under projektets gång

 

"Ett byggprojekt är sällan en rak sträcka, åtminstone inte enligt vår erfarenhet. Men det är ju det som gör mitt jobb spännande! Lyckligtvis är våra produkter flexibla och utformade för att kunna kombineras på otaliga sätt, vilket gör det lättare att hitta lösningar när kundens krav förändras under projektets gång.”

 

- Philip Thermé, Area Sales Manager, VELFAC

 

Icon_architecture.png

 

Få en unik fasadlösning där design möter funktion


Sätt ihop din fasad som du vill. Produktportföljen hos VELFAC bygger till stor del på modularitet, vilket ger oändliga möjligheter att skapa de differentierade och multifunktionella fasader du efterfrågar.

 

Hitta inspiration i vår arkitektkatalog

Arkitektkatalog

Få massor av inspiration och tekniska detaljer i VELFAC arkitektkatalogen.

 

“.png

"Jämför man visionsbilder med det färdiga projektet kan man glädjas åt att resultatet verkligen följer visionen. Det är bland annat tack vare att vi har arbetat med rätt fönsterleverantör med vana i den här typen av projekt. VELFAC är en av de leverantörer man alltid önskar att få arbeta med, särskilt i projekt med hög arkitektonisk nivå."

 

- Ola Kjellander, medgrundare och ansvarig arkitekt på Kjellander Sjöberg

 

Fasadlösningar utan kompromisser.
Få råd och sparring för ditt projekt

VELFAC hjälper dig med en överblick över dina möjligheter, så att du får optimala förutsättningar att möta kraven i ditt projekt – utan onödiga kompromisser.