*VELFAC dörrar*

VELFAC dörrar

Hitta de rätta dörrarna

 

Inget sätter ett hus uttryck så starkt som dess fasad. Väl därför både fönster och dörrar som passar in i husets stil och ger fasaden det rätta utseendet.

 

Vilken typ av dörr letar du efter?

Altandörrar
Skjutdörrar
Ytterdörrar

 

 

breaker

 

 

Dörrar som ger ett enhetligt uttryck till hela ditt hem

Ett hem behöver flera dörrar med olika syften och funktioner. Gärna en i varje väderstreck så man enkelt kan öppna upp sitt hem när man vill och slippa ta en omväg - oavsett om man kommer från en plats i trädgården, garageuppfarten eller husets huvudsakliga entré.

 

Altandörrar

Våra altandörrar i trä/aluminium är tillgängliga för alla våra fönsterserier och finns som både enkel- och pardörrar.

 

Skjutdörrar

Skjutdörrar tar lite plats och skapar en utekänsla inomhus. De finns flera olika utföranden, för att passa dig och ditt hus.

 

Ytterdörrar

Våra ytterdörrar är lika eleganta som hållbara och funktionella. Designmässigt matchar de våra fönsterserier för en enhetlig fasad.

 

Oavsett om du vill ha en ny altandörr, skjutdörr eller en ytterdörr – eller en kombination av dessa erbjuder VELFAC dig ett brett urval av designdörrar som matchar våra fönsterserier. På så sätt får ditt hem eller projekt ett enhetligt uttryck.

 

Måttanpassade dörrar till ditt hem

Vi tillverkar dina nya dörrar för ditt projekt. Det innebär att alla dörrar från VELFAC är måttanpassade på millimetern. Du får också möjlighet att välja färger och material efter dina behov och använda glas som en del av dörren för att skapa det uttryck som du vill ha.

 

Oavsett om du har ett traditionellt eller modernt hus kan du köpa en dörr som passar stilen och ger enkel tillgång till livet utomhus. Glasdörrar gör att du kan dra nytta av solljuset hela året.

 

Fyll i vårt formulär – så hjälper vi dig att hitta en VELFAC samarbetspartner.