Sätter du säkerheten i främsta rummet?

För oss är säkerhet något av det viktigaste när vi utvecklar våra fönster. Därför testar vi kontinuerligt våra produkter när det gäller person- och inbrottssäkerhet och står redo att erbjuda den rådgivning du behöver för att hitta den bästa och mest säkra lösningen, allt efter behov, byggnadstyp och regler.

VELFAC rådgivning säkerhet

När det gäller säkerhet är det mycket man ska tänka på, samtidigt är det något man aldrig ska kompromissa med. Hos VELFAC erbjuder vi säkra fönster med hänsyn till både personsäkerhet och inbrottssäkerhet och hjälper dig precis lika säkert igenom hela beslutsprocessen. Vi utför dessutom kontinuerligt noggranna tester av alla våra produkter.

Fönsterglas med individen i fokus
Att välja personsäkrade fönsterglas är viktigt, inte minst om där finns små barn i familjen. Det kan däremot vara svårt att veta vilka fönsterdetaljer som är viktiga att tänka in i jakten på en säker fönsterlösning.

På VELFAC har vi koll på detaljerna. Vi utvecklar själva våra beslagsserier för att de ska passa just våra fönster och testar alla öppningsfunktioner mot bågutfall. Våra personsäkerhetsglas, VELFAC SAFETY, förhindrar dessutom personskador vid kontakt med glas. Se mer om hur vi (säkerhets)testar våra fönster.

pojke som öppnar en dörr

Håll tjuvarna borta med inbrottsäkrade fönster
Ingen vill stå med skägget i brevlådan när inbrottstjuvar har varit i farten. Därför är det viktigt att tänka in inbrottssäkerheten när man väljer fönsterlösning. Men hur vet man vad man ska tänka på? Det hjälper vi på VELFAC dig med, så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

VELFAC testar sina fönster enligt engelsk standard, Secured By Design, där certifieringen omfattar test av fönstrets inbrottskyddande egenskaper samt fönstrets prestanda i största allmänhet. Se mer om VELFAC inbrottssäkring här.

 

 

Involvera oss redan från början

Hos VELFAC tänker vi in personsäkerheten i alla våra fönster för att motverka att olyckor inträffar. Vi erbjuder rådgivning, så att du slipper lägga ner tid på att gå in på detaljnivå. Tveka därför inte innan du kontaktar oss. Vi är alltid tillgängliga och kommer gärna förbi och pratar om ditt nästa projekt.