Få koll på montering av fönster redan i starten av ditt projekt

Undgå förseningar och irriterande skönhetsfel redan från början: Med vår 360° rådgivning blir du gott rustad när det kommer till bl.a. inbyggnadsdetaljer. Det säkrar dig en optimal utgångspunkt för en effektiv monteringsprocess och snygg fönster finish hela vägen runt.

VELFAC 360 graders rådgivning med fokus på montering av fönster

Tänk in montering av fönster i ditt projekt

Vi kan hjälpa dig tänka in monteringen av dina fönster redan från start, så att du har full koll och undviker ändringar längs vägen. Vår 360° rådgivning hjälper dig hela vägen runt din fönsterlösning, och hjälper dig integrera den i resten av ditt byggprojekt så att du minskar risken för förseningar och fel.

Du kan bl.a. få snittritningar på specifika inbyggnadsdetaljer i dina fönsterlösningar. Det gör det lättare för dig att få en snabb överblick över dina möjligheter. Du kan även bolla idéer med oss om placering och val av fogar, så att du uppnår det uttryck du önskar medan de som utför arbetet får det lättare vid monteringen av fönster redan från början.

Här kan vi bl.a. rådge om de anpassningsmöjligheter du har för att få till dolda fogar i din specifika fönsterlösning, exempelvis via projektanpassade profiler. En annan möjlighet är dolda karmskruvar som säkrar att fönsterelementet har en snygg finish även när man ser det inifrån.

> Läs här hur VELFAC har varit C.F. Møller behjälpliga med rådgivning omkring hur de bäst kunna bygga in förstärkningsprofiler i själva fönsterpartiet på Zenhusen.

Vilka monteringsmöjligheter har du?
Vi finns tillgängliga med kunskap och erfarenhet om hur man fixerar fönster som ytterligare bidrar till en snygg finish och effektiv monteringsprocess. På så sätt får du redan från starten en bra överblick över vad det exempelvis betyder för ditt projekt om du använder dolda monteringsbeslag eller istället väljer att få fönstren monterade direkt genom karmen i det bärande murverket. 

Vi kan dessutom hjälpa dig med monteringsvägledning som anger exakt hur monteringen ska genomföras, så att där uppnås ett korrekt resultat och processen försiggår utan förseningar. Du kan hämta våra monteringsanvisningar till VELFAC fönster och dörrar gratis här.

 

 

Prata med oss innan du bestämmer dig

Oavsett vilka önskemål du har gällande inbyggnaden, rekommenderar vi att du tar fatt i oss redan i starten, så att vi kan genomgå projektet och monteringen tillsammans. På så sätt säkrar vi att du även får bästa möjliga lösning när det kommer till att ta hänsyn till exempelvis energikrav, ljudkrav och byggstil.