Måttbeställda fönster

Hos oss tillverkar vi fönster på mått, så att du får specialmåttade fönster precis så som du vill ha dem. Du kan även få fönster med snedställda eller välvda bågar i en form och utformning som gör ditt projekt unikt. Vi hjälper dig med proportionering och dimensionering, så att du enkelt kan få inspiration från idé till verklighet.

Barnhem med måttbeställda VELFAC fönster

Alla fönster är måttanpassade på millimetern

Hos VELFAC begränsar vi oss inte till modulmått och standardmått fönster. Vi tillverkar alltid dina fönster efter mått och vi kan lösa de allra flesta mått du kan behöva - helt ner på millimeternivå. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vilka fönsterdimensioner du vill ha.

Önskar du att köpa måttbeställda fönster? För att få veta i vilka olika storlekar vi kan producera våra olika fönster går du till TEKNISK INFO och väljer den fönsterserie du vill ha. Välj sedan fliken "Öppningsfunktioner". Under varje fönsterfunktion kan du öppna dokumentet "Min/max-mått".

Designfrihet skapar möjligheter
Runda fönster eller trekantiga fönster? Det kan du självklart också få.
Du bestämmer form, färg och mått på dina fönster, sedan tillverkar vi dem till dig. Beroende på den önskade form kan vi göra fönstret fast eller öppningsbart och du kan välja mellan to- eller treglasfönster, antingen i rent träutförande eller med aluminiumutsida. Därtill kommer spröjs och glastyper.

Har du behov av mer detaljerat information om formade element och spröjs? Så går du till TEKNISK INFO och väljer den fönsterserie du vill ha. Välj sedan fliken "System-översikt" och se mer om dina möjligheter för att skapa helt unika fönsterlösningar.