Rådgivning till arkitekter

Hos VELFAC får du rådgivning till hela ditt projekt. Vi hjälper dig att med att få överblick redan i planeringsfasen, så att du får en helhetslösning som tar hänsyn till design, funktion och energi i både mindre och större projekt.

VELFAC rådgivning

Det är många faktorer som påverkar när du ska fatta beslut om en fönsterlösning. Önskemål och behov skiljer sig från det ena projektet till det andra. Just därför är det viktigt att du får rätt rådgivning redan när du planerar projektet.

Rådgivning från A till Ö
Hos VELFAC ger vi dig råd och information om allt från ljud till gällande regler. Vi ser till att du inte missar några detaljer och får med alla de olika aspekterna i byggprojektet, så att du kan leva upp till kraven som din kund ställer. Och detta oberoende av om det rör sig om ett stort eller litet projekt. Du kan alltid vara säker på att få professionell rådgivning.

På den här sidan kan du läsa mer om generell rådgivning kring fönster när det gäller lagstiftning, inomhusklimat och energi och dessutom läsa mer om våra produkter och detaljer om montering tillbehör osv.

 

 

Gör som andra arkitekter

Ta emot varje steg i Rådgivningshjulet i ett inspirerande digitalt format. Prenumerera på nyhetsbrevet via formuläret nedan.