Goda grunder att välja VELFAC

 
  • Design. VELFAC fönster är tillverkade av högsta kvalitet, men framför allt är VELFAC fönster uppbyggda av en unik design och konstruktion, vilken säkerställer energieffektivitet medan maximalt naturligt ljus släpps in.
  • Måttanpassa ner på millimetern. Fönster, skjut- eller terrassdörrar från VELFAC skräddarsys för att passa just dina behov. Allt från storlek och färg, till glastyp och handtag, vilken kombination du än väljer är VELFAC fönster designade för hålla för livet.
  • Ökad komfort. De smala bågprofilerna gör att VELFAC fönster har marknadens största ljusinsläpp, vilket ger ditt hem en känsla av rymd och harmoni. Den ökade komforten förstärks genom användningen av ett högeffektivt glassystem med en träkarm invändigt för en varm ombonad känsla, samt en motståndskraftig, pulver-lackerad aluminiumbåge på utsidan, vilket skapar en säker och hemtrevlig miljö för dig att vistas i.
  • Mångårig erfarenhet. Det första VELFAC fönstret producerades 1952. Därefter har VELFAC fortsatt att vara pionjärer och kontinuerligt vidareutvecklat och förbättra produkten. Resultatet är ett fönstersystem som är designat för att hålla minst 40 år.
  • Minimalt underhållsbehov. Alla VELFAC fönster består av en slitstark, väderbeständig aluminiumbåge utvändigt, vilket gör att du slipper slipa och måla dina VELFAC fönster. När dina fönster blivit installerade behöver du bara tvätta av bågarna regelbundet samt olja gångjärn och handtag.
  • Personlig säkerhet. Personlig säkerhet är en av huvudkriterierna när man väljer fönster. I alla VELFAC fönster, terrass- och skjutdörrar är glasrutan monterad inifrån och kan inte demonteras från utsidan, medan aluminiumbågen är designad för att motstå den mest beslutsamma brottslingen. Olika val av egenutvecklade handtag och lås hjälper till att ytterligare öka säkerheten. VELFAC fönster är godkända enligt kraven i Secured by Design.
  • Design och solenergi. De slanka bågprofilerna möjliggör att det inte finns någon estetisk skillnad på fasta och öppningsbara bågar. Genom att det ser lika ut, skapar det ett enhetligt och harmoniskt uttryck till din fasad. Den unika fönsterkonstruktionen ger även avsevärt större glasyta och därmed också ett ökat dagsljusinsläpp. På så vis tillförs i större utsträckning naturens eget element – solenergin!