Nya fönster och dörrar för ditt hem?

Om du letar efter nya fönster och dörrar för ditt hus är det viktigt att du känner till dina möjligheter för att komma bra i mål för projektet. Detta gäller oavsett om du behöver byta ett enkelt fönster, fönster i hela huset eller när du bygger på nytt.

privat-guide-nya-fonster-och-dorrar-for-ditt-hem.jpg

Vi vill göra ditt fönsterinköp så enkelt och hanterbart som möjligt. Därför har vi samlat en översikt över hela resan från början till slut i vår steg-för-steg guide. Guiden hjälper dig igenom processen - från de första tankar tills ditt fönster är monterat och på plats. Få också hjälp från våra checklistor eller ta direkt kontakt till vår erfarne byggare.

Tvekan kring vilka fönster du skal ha?

Att köpa fönster är ett stort beslut, och detta händer statistiskt sett drygt en gång i livet. När du köper nya fönster skal du ta ställning till ett brett spektrum av faktorer, allt från materialval och energiförbrukning till dina specifika krav på funktionalitet – och din personliga smak. Och en hel del däremellan.

Vi har samlat några av de överväganden som du som fönsterköpare kommer att relatera till.

Har du behov av mer information för att ta rätt beslut? Så läs vidare här:

Hjälp till att installera

VELFAC har erfarne byggare, som hjälper dig att välja, installera och underhålla dina fönster och dörrar. Våra fönster säljs genom byggare och byggentreprenörer över hela landet. Byggaren skickar dig en offert på fönster och installation - och eventuell bortskaffande av dina gamla fönster. Hitta en VELFAC samarbetspartner