Inspiration - fönster med oändliga möjligheter

Vad är du inne i för spännande byggprojekt? Oavsett byggnadstyp och projektstorlek så är det bra att leta inspiration innan du påbörjar ditt byggprojekt.

VELFAC fönster för inspiration

VELFAC fönster sammanför elegant design, högsta kvalitet och goda energivärden. Det öppnar upp oändliga möjligheter för både renovering och nybyggnation. Kolla in våra referensprojekt för att få inspiration och ideér.

Låt dig inspireras

Ta här första steget till ditt fönsterprojekt och låt dig inspireras av vad andra har gjort. Med våra referensprojekt kommer du att upptäcka att det finns många bra skäl att välja VELFAC fönster: Från de smala bågarna, som möjliggör utformningen av tidlösa, eleganta och tydliga fasader till den nästan underhållsfria aluminium på utsidan kombinerat med trä på insidan.

Se också vårt galleri och hitta bilder som ger en vision av vad vi kan hjälpa dig med - oavsett om det är inspiration till stora fönster i vardagsrummet eller fasadlösningar till en energieffektiv skola.

Välkommen att kika runt, besöka något av våra utställningar, ladda hem broschyrer eller kontakta oss för mer information.

Är du byggare eller arkitekt?

Så kan du anmäla dig till nyhetsbrevet för professionella. Här får du info om spännande VELFAC projekt, inspiration till nya fönsterlösningar, inbjudningar till event och annat som rör sig inom fönstervärlden.

Du kan också träffa VELFAC på branschmässor och event, var vi står redo med hållbara fönsterlösningar och experter. Se var du kan träffa oss