Moderna fönster

Vi nordbor är kända för den minimalistiska byggstilen. Med sina smala bågar och rena linjer är VELFAC 200 ENERGY perfekt anpassat till den skandinaviska arkitekturen. En elegant kombination av funktionalitet och enkelhet.

Moderna fönster från VELFAC
När ljuset är din medspelare. Läs mer om ljusstrategin med VELFAC 200 Energy i familjebostäderna av BIG – Bjarke Ingels Group.

Fönster med maximalt ljusinsläpp

Det moderna hemmet har stora ytor och panoramafönster som utmanar gränsen mellan ute och inne. En fönstervägg med glas från golv till tak skapar en känsla av rymd och släpper in mycket hälsosamt dagsljus.

Med VELFAC 200 Energy får du är ett modernt designfönster, där den smala profilen på 54 mm ger ett maximalt ljusinsläpp. Fönsterserien kännetecknas också av de strikta linjer som ger byggnaden ett markerat utseende.

Det moderna fönstret är mer än bara vackert design

Fönster till moderna nordisk arkitektur måste också vara funktionell, hållbar och miljövänlig. Våra moderna fönster uppfyller alla dessa kriterier. Visste du till exempel att VELFAC 200 Energy är 3-glas energisnåla fönster som är godkända av Energimärkningen och att vi ger 10-års garanti på alla VELFAC trä/alu fönster?

Vi rekommenderar

Om du letar efter fönster som passar ett hus eller en fastighet med strikta linjer och ett skarpt uttryck, blir VELFAC 200 Energy det moderna fönstret som kan lyfta stilen för att bli ännu renare i arkitekturen.

VELFAC Edge är vår 2-glas lösning, där med sin slanka och svävande bågen med kant ger en lätthet som passar bra till moderna byggande, både putsade fasader och tegelstenar.