Beställa fönster och dörrar

VELFAC fönster och dörrar kan köpas genom ett urval av samarbetspartner – eller genom din lokala hantverkare. Läs mer om vad du ska göra här.

DSC_5809-monks-lodge.jpg

  • Är du arkitekt och ska ha hjälp till ett projekt?
    Kontakt då oss i försäljningsteamet. Vi besöker dig gärna och ger råd kring ditt projekt.
  • Skal du som privatperson köpa fönster till ditt hem?
    Så besök vår Privatguide och få mer information om beställning, montage m.m.
  • Vill du som hustillverkare, snickare eller hantverkare beställa VELFAC fönster?
    Köpa fönstren direkt hos oss – det är lätt. Kontakt oss i innesäljsteamet för att höra mer.

VELFAC samarbetspartner

Hitta översikten över VELFAC samarbetspartner som har stor erfarenhet av att sälja och montera VELFAC fönster och dörrar.

Du kan naturligtvis också lämna uppdraget till en byggmästare/entreprenör som du har haft kontakt med tidigare. Be då din byggfirma att kontakta oss för mer information om våra produkt och för en offert på dina önskade fönsterpartier.

Måttanpassat på millimetern

På VELFAC använder vi inte modulmått i produktionen. Vi tillverkar alltid dina fönster efter mått - utan merpris. Så det enda du behöver göra är att berätta för din VELFAC samarbetspartner eller hantverkare vad du vill ha. Så fixar vi det.

 

Vanliga frågor

Hur beställer jag fönster hos VELFAC?

+

Som privatperson kan du köpa VELFAC fönster genom en av vår fasta samarbetspartner eller direkt från din lokala hantverkare. Vi har också ett närt samarbete med många hustillverkare, om du funderar på att bygga helt nytt.

Hur stort urval av fönster och dörrar erbjuder VELFAC?

+

Sortimentet hos VELFAC är brett, primärt inom trä/alu produkter. Våra lösningar är lämpliga för nybyggnation och renovering av både moderna och klassiska bostäder. I varje fönsterserie kan du kombinera fönster och dörrar och på det sätt få ett snyggt helhetsintryck på ditt hem. Se mer om produktserierna här

Varför ska jag beställa fönster från VELFAC?

+

VELFAC är känt som arkitektens fönsterval. Med våra fönster får du marknadens snyggaste trä/alu fönsterdesign i högsta kvalitet och med maximalt ljusinsläpp. I VELFAC utställningarna kan du se och uppleva de olika fönster och dörrar i vårt sortiment.

VELFAC har en lång historia och är dotterbolag till VKR Holding tillsammans med bl.a. VELUX.