Dubbel altandörrar öppnar upp fasaden

Med en dubbel altandörr från VELFAC släpper du in mer dagsljus och öppnar hemmet. Du har också en lättare tillgång till terrassen, balkongen eller trädgården så du kan njuta av det mer.

Dubbel altandörr i vardagsrum

Pardörrar till terrass och altan

En helglasad pardörr passar väldigt bra till din altan eller terrass, där en dörr med stora glaspartier suddar ut gränsen mellan inne och ute. Oavsett om du har en traditionell eller modern fönsterlösning, har vi en dubbel altandörr som passar ditt behov. Vi skräddarsyr din pardörr för att möta dina önskemål och krav på färg, storlek och funktionalitet. Vi har både helglasade och spröjsade altandörrar. Du får en pardörr i hållbar, högkvalitativ design som du kan ha glädje av i många år.

Bli inspirerad av hur andra har gjort det här:

Glasade pardörrar släpper in mängder med dagsljus i rummet och bjuder samtidigt på en obehindrad utsikt över trädgård och natur. Läs mer om våra altandörrar här. Ett alternativ till pardörrar kan vara våra de exklusive skjutdörrar till altan.

 

 

Vanliga frågor

Ska altandörrar öppnas inåt eller utåt?

+

De flesta VELFAC altandörrar öppnas utåt. Fördelen med en utåtgående terrassdörr är att du sparar mer plats inne i din bostad och det är ett naturligt sätt att öppna upp till terrassen eller trädgården.


Men i VELFAC serierna VELFAC Classic och VELFAC Ribo kan du också få en inåtgående altandörr till dit hem, vilket kan rekommenderas om man har en mindre altan eller balkong. Den inåtgående dörren är också ett perfekt val till "franska balkonger".

Vilka typer glas finns för dubbel altandörrar?

+

Alla VELFAC produkt levereras med lågenergiglas som standard. Dessa standardglas är producerat i enlighet med den europeiska standarden EN 1279, så de lever upp till alla grundläggande prestandakrav med avseende på inbrottskytt, lufttäthet, U-värde(isoleringsförmåga), g-värde(värmetillskott) och LT värde(dagsljustransmittans).


Därtill kan du med rutorna anpassa fönstret precis till dina omgivningar och behov. Det kan vara att du har behov av:

Vilka är fördelarna med VELFAC altandörrar?

+

VELFAC altandörrarna är lätta att använda, har en lätt och snygg design med smala bågar och stort ljusinsläpp. Samtidig matcher dörrarna våra fönsterserier så du får ett vackert enhetligt utseende på byggnaden.


Och så kan de justeras precis till ditt behov i alla hänseende: storlek, modell, stil, färg, rutor, spröjs, sammanställningar osv.

 


 

Mer info om pardörrar till altan