Om VELFAC

VELFAC är ett erkänt och etablerat företag med över 50 års erfarenhet av att sälja eleganta och unika fönster- och fasadlösningar i högkvalitativa och samtida material.

VELFAC ingår i DOVISTA-koncernen, som består av ledande dörr- och fönsterföretag i Europa. DOVISTA ägs av VKR Holding, som sysselsätter cirka 16 000 anställda i mer än 40 länder. Ett av våra systerföretag är VELUX.

VELFAC är ett internationellt företag med verksamhet i Danmark, Sverige, Irland, England och Polen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför fasadfönster och system i unika konstruktioner av trä-, aluminium- och kompositprofiler.

Produktsortimentet består av fönster och dörrar för nybygg och renovering av moderna samt klassiska byggnader. Produkterna säljs genom lokala byggare, byggvaruhandlare och genom entreprenörer till stora projektbyggnader.

 

Välkommen till Window Village

Titta in i våra fabriker, där vi designar, testar och tillverkar det måttbeställda trä/aluminium VELFAC 200-fönstret. Ta reda på hur hållbart framställda råvaror förvandlas till en designklassiker och hur våra banbrytande anläggningar säkerställer säkerheten, produktiviteten och innovationen hos vårt dedikerade team.

 

Kvalitetsprodukter med fokus på energi och miljövänliga lösningar


Vi på VELFAC är kända för våra kvalitetsprodukter och produktutveckling med fokus på energi och miljövänliga lösningar. Som mönsterföretag er vi dedikerade till att skapa samhällsnyttiga produkter, där dagsljus, frisk luft och en bättre miljö är den röda tråden.

Funktionalitet och design är avgörande, både när vi utvecklar och säljer våra produkter som ett professionellt fönsterföretag. Många miljoner VELFAC fönster testas dagligen runt om i Europa av hundratusentals användare.