Ytterdörrar i hög kvalitet till privatbostäder

VELFAC ytterdörrar är eleganta, hållbara och funktionella dörrar, i material som är lätta att underhålla och som designmässigt matchar våra fönsterserier.

Köpa en ytterdörr med glas och släpp in ljuset

Ska du köpa en ny fasaddörr, har VELFAC en designlösning med ytterdörrar, som passar till VELFAC fönster. De finns som trä/aluminium eller trä/trä, med glas eller träskiva, inåtgående eller utåtgående, med eller utan sidoljus. 

Designfrihet skapar möjligheter
Ytterdörren är konstruerad med ett dörrblad med glas, som indelas med olika spröjs efter önskad uppdelning. I fälten kan man sätta glas eller fyllningar. Ytterdörrar med glas ger stort ljusinsläp. För extra ljus kan du också sätta in en yttardörr med sidoljus.

Du kan köpa designen som enkeldörr, enkeldörr med sidoparti eller dubbeldörr.

En ny ytterdörr kan ge din bostad ett helt nytt uttryck. Du får möjlighet för at välja den färg och stil, där passar bäst till ditt hem. Kombinerat med VELFAC fönster får du en enhetligt utryck och en design, som håller i många år.

Här under kan du se ett galleri med olika fasaddörrar som inspiration. Har du behov av rådgivning till köp av din nya ytterdörr, så tveka inte med at kontakta oss

Mer information om vår dörrsystemen: