Dubbel altandörrar öppnar upp fasaden

Med en dubbel altandörr från VELFAC släpper du in mer dagsljus och öppnar hemmet. Du har också en lättare tillgång till terrassen, balkongen eller trädgården så du kan njuta av det mer.

Dubbel altandörr i vardagsrum

Pardörrar till terrass och altan
En helglasad pardörr passar väldigt bra till din altan eller terrass, där en dörr med stora glaspartier suddar ut gränsen mellan inne och ute. Oavstt om du har en traditionell eller modern fönsterlösning, har vi en dubbel altandörr som passar ditt behov. Vi skräddarsyr din pardörr för att möta dina önskemål och krav på färg, storlek och funktionalitet. Vi har både helglasade och spröjsade altandörrar. Du får en parrdörr i hållbar, högkvalitativ design som du kan ha glädje av i många år.

Glasade pardörrar släpper in mängder med dagsljus i rummet och bjuder samtidigt på en obehindrad utsikt över trädgård och natur. Förutom våra pardörrar har vi också enkla altandörrar och ytterdörrar (helglasad eller med ett sidoljus för en snygg och trendig look. Ett alternativ till pardörrar kan vara våra skjutdörrar till altan.

Mer info om pardörrar till altan