Släpp in ljuset med skjutdörrar i glas till din altan

Du kan skapa utekänsla inomhus med en glasskjutdörr till din altan, balkong eller terrass. De måttbeställda skjutdörrar i trä och aluminium är ett enkelt sätt att få ljus och luft samtidigt som naturen kommer in i hemmet. Du kommer att ha möjlighet att använda trädgården och huset på ett helt nytt sätt.

Med en skjutbar fönsterdörr får du mer ljus och luft i hemmet och lätt tillgång till dina utomhusaktiviteter i trädgården eller på din altan. Skjutdörrarna upptar mycket lite plats och lämpar sig ytterst väl för små altaner och balkonger, där optimering av utrymmet är i fokus. Dubbelte skjutdörrar maximerar öppningen upp till hela 2,5 meter.

Få en skjutdörr som passar till dina fönster

Med VELFAC har du många möjligheter att kombinera fönster och skjutdörrar i både färg och stil, så att du får en enhetlig titt på hela huset, oavsett om du har ett modernt eller mer traditionellt hus.

Se hur en vältat vägg och montering av fönster och skjutdörrar från VELFAC kan förvandla en mörk villa till ett ljust hus med enkel tillgång till trädgården:


Se teknisk info om skjutdörrana till altan och trädgård här:

 

 

Fakta om skjutdörrarna

  • Skjutdörrar från VELFAC finns i trä / aluminium
  • VELFAC 200 ENERGY och VELFAC Ribo skjutdörrar är med 3-glas fönster, VELFAC Edge är med 2-glas fönster.
  • Finns i ett brett sortiment av RAL-färger samt speciella ytor som VELFAC Granite eller naturanodiserad.
  • Skjutdörren är tillgänglig med olika typer av grepp - t.ex. barnspärr eller lås, säkerhetssäkring och friskluftsventil.
  • 10 års garanti
  • Du kan designa din skjutdörr precis som du vill, till exempel med spröjs