VELFAC Edge - Släpp in dagsljuset

När ljus ger rum til att leva.

Hemmet är den plats där man lever sitt liv – det är därför avgörande att man känner sig väl tillfreds varje dag. Att utnyttja dagsljuset är en viktig del av ett bra och sunt inomhusklimat för att man ska känna sig tillfreds. Med ett god inomhusklimat följer välbefinnande och rum till att leva. Fönster med högsta möjliga glasandel ger största möjliga utbyte av solens egenskaper i förhållande till både värme och ljus - och det kan man tydligt se.

Nytänkande med kant.

  • Lämplig till renoveringar och nybyggen
  • 2-glas fönster
  • Slank, elegant och robust
  • Fasta och öppningsbara bågar med samma uttryck
  • U-värde på 1,3
  • Försänkt fog för en svävande båge

Slank och robust. Det är VELFAC Edge. Uppnå enkelhet och designfrihet med de slanka bågarna som bidrar till ett större dagsljusinsläpp och öppnar upp bostaden mot omgivningen. Samtidigt får du en robust, beprövad och inbrottssäker konstruktion, som ser elegant ut både inifrån och utifrån.

VELFAC Edge ger möjlighet för att få ett spännande utseende på nybyggen. Det lämpar sig även till att ge renoveringar ett modernt och uppdaterat uttryck där du ständigt får upplevelsen av ett fönster med glaslist – men utan en karm som tar plats och stjäl dagsljus.

Den slanka och svävande bågen med kant ger en lätthet som passar bra till både putsade fasader och murstensfasader. Med aluminium på utsidan, som endast kräver minimalt med underhåll, samt kvistfritt målat trä på insidan, får du ett fönster som håller i både form, funktion och uttryck.

Läs mer om VELFAC Edge.