Bygg med VELFAC

Oändliga möjligheter. Med VELFAC har du oändliga möjligheter att göra spännande fasadlösningar. Systemet är flexibelt, så du kan själv definiera storlek, uppdelningar och öppningsfunktioner i dina fönsterelement.

Öppningsfunktioner kan byggas samman till att uttrycka precis din önskan på fönster eller till klassiska fönsteruppställningar som t ex flaggfönstret. 

Enligt ditt eget önskemål

Ett VELFAC fönster består av byggkompontenterna för fönstersystem, karm båge, post, spröjs, öppningsfunktion och färg. Karmen kan delas in med lod- och tvärpost, som har "bärande" funktion, så att det kan sitta flera öppningsfunktioner i samma karm. Rutan kan delas in i spröjs, som har en ren visuell effekt då dessa endast delar in glasfältet. Konsten är att sätta ihop de olika byggdelarna till precis det fönster som du önskar. Här kan du några exempel på fönsteruppställning till samma murhål - det är bara fantasin och min/mac mått som sätter gränser.

Bygg ett flaggfönster

Du skall använda fyra sidohängda fönster, t ex från fönstersystemet VELFAC Classic. De fyra fönstrena (öppningsfunktioner) sätts ihop med tvär- och lodpost till ett fönsterelement - ett flaggfönster. Önskar du ett flaggfönster med spröjs i nedersta fönsterfältet, tillför en spröjs.

 

x
Cookies

Denna hemsida använder cookies

Läs mer